Tanácsadás 2022-től - inBalance Webdesign

Tanácsadás 2022-től

Már 2021-ben is volt szerencsém 1-2 alkalommal Teams Meeting keretein belül segíteni olyan vállalkozóknak, akik nem tudták eldönteni, hogy szeretnének-e weboldalt vagy sem, illetve akiknek már volt weboldala és bizonytalanok voltak, hogy a fejlődés érdekében milyen lépéseket kellene tenniük.

Mivel minden esetben nagyon pozitív élmény volt ez számomra és az ügyfelem számára is ezért 2022-től hivatalosan is lehetőségetek van tanácsadást kérni!

Segítek megtalálni az utat!

Ha már van meglévő weboldalad, akkor felmérem, hogy mik azok a pontok, ahol UX vagy UI szempontból lehetne javítani, majd ezeket közösen is átbeszéljük egy 1 órás meeting keretein belül.

Ha még nincs weboldalad és gondolkozol, hogy készítess egyet, de még bizonytalan vagy, vagy nem tudod hogyan és hol is kezdj hozzá, akkor szintén nyitott vagyok egy meetingre, ahol tisztázhatjuk, hogy a vállalkozásodat, hogyan lehetne átültetni az online térbe illetve, hogy mik azok a kezdő lépések, amiket meg kellene tenned!

A tanácsadás nem elköteleződés!

A meeting célja nem az, hogy ráderőltessem a munkámat! Sokkal inkább az, hogy tisztábban lásd a következő lépéseket illetve, hogy tudd hol és hogyan lehetne tenni azért, hogy több eladásod vagy több ajánlatkérésed legyen.

Nem marketing tanácsadás, tehát nem abban segítek, hogy hogyan hirdess vagy milyen szöveget kellene írnod! A weboldalad struktúráját és designját nézem át, és arra teszek javaslatot, hogy ezek hogyan tudnák jobban támogatni a céljaidat, vagy hogyan lehetne az oldal egységesebb, szebb.

Hogyan zajlik?

Mielőtt megejtjük a meetinget mindenképpen fel fogok neked tenni pár kérdést e-mailen keresztül, illetve ha már van weboldalad, akkor a weboldaladat is fel fogom mérni.

A meeting minden esetben 30 perc - 1 óra közötti intervallumot ölel fel, illetve amennyiben már van weboldalad és azzal kapcsolatban kértél tanácsot, úgy prezentációval is készülök Neked, amit a meeting után át is adok.

Érdekel?

Kérj ajánlatot a lenti "Kérj ajánlatot" gombra kattintva és válaszd a "Tanácsadás" opciót.  =)

Ingyenes UX tippek vállalkozásoknak?!

Vágysz arra, hogy vállalkozásod digitális termékei kiemelkedően sikeresek legyenek? Légy egy támogató közösség tagja és ismerd meg a UX/UI designban rejlő végtelen lehetőségeket!

©2023 - Viandt-Oláh Evelyn EV - inBalance Webdesign - Minden jog fenntartva!