Weboldal & Webshop

A munkám során kiemelkedő figyelmet fordítok a tudatos tervezésre.
Minden projektem perszonalizálással, a kutatással kezdődik. A folyamat során végig figyelek a felhasználói igényekre, a vállalkozás céljaira és az ügyfelem igényeire.

Hogyan dolgozom?

Miért bízhatsz meg bennem?

  • Időt fordítok arra már az első perctől kezdődően, hogy megismerjem a vállalkozásod és megértsem, hogyan tudom a legjobban segíteni azt.
  • Nem csak a te igényeidet, hanem a leendő felhasználóid vagyis a célközönséged igényeit is figyelembe veszem, hogy ne csak számodra, de számukra is emlékezetes és hasznos legyen a kialakított weboldal.
  • Alapos tervezésem célja, hogy a végeredmény számodra közvetve vagy közvetlenül bevételt generáljon.
  • Moodboardok, styleboardok, perszónák, drótvázak és designtervek előzik meg a fejlesztést, tehát valóban átgondolt designt és szerkezetet kapsz, aminek minden részlete támogatja a vállalkozásod.
  • Több körben és részletesen egyeztetek veled, és az átadást követően sem tűnök el.

Ezeken a lépésenek haladunk végig

Így dolgozom

Maradt még kérdésed?

Gyakori kérdések

Szükséges előleget fizetnem?

Igen. Minden esetben az egyeztetéseket követően a projekt díjának 40%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó 60% kifizetésére pedig az átadást megelőzően kerül sor.

Milyen gyorsan készül el a weboldalam?

Egy weboldal átlagosan 6-8 hét alatt készül el, azonban egy összetettebb weboldal vagy webshop esetében ez több is lehet. Az ajánlatom megküldésekor arról is tájékoztatlak, hogy mennyi időt vesznek igénybe pontosan az egyes fázisok és milyen határidővel tudom vállalni a projektet.

Azonnal tudod kezdeni a munkát?

Ez függ a projekt összetettségétől is. A kisebb munkákat akár 1-2 héten belül is el tudom kezdeni, míg weboldalak, webshopok és applikációk esetében előfordulhat, hogy 1-2 hónap múlva tudom elkezdeni. Éppen ezért érdemes már korán egyeztetnünk, hogy a weboldalad időben elkészülhessen.

Nekem, mint ügyfél is van teendőm a folyamat során?

Természetesen van. : ) A Te feladatod, hogy biztosítsd a szöveges és képi tartalmakat (szakembert természetesen tudok ajánlani), valamint fontos, hogy folyamatos visszajelzéseket adj, hogy minél hatékonyabban tudjunk haladni.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Nem. Az ajánlat semmilyen módon nem kötelez téged. : )

Webshopot is vállalsz?

Igen. WooCommerce alapokon készítem el Neked és az igényeidhez igazítva kártyás fizetéssel, inteligens kereséssel vagy automatikus számlázással is kibővíthetjük.

Tudom majd utólag módosítani az oldalamat?

A tartalmat vagyis a képeket és a szövegeket igen. A design elemeket, színeket nem fogod tudni módosítani, ezek a kialakított design részét képzik, így állandók.

©2022 - Oláh Evelyn EV - inBalance Webdesign - Minden jog fenntartva!