Weboldal & applikáció tervezés - inBalance Webdesign

Weboldal & applikáció tervezés

A vállalkozásod digitális termékeinek megtervezése alapos stratégiai megközelítést igényel és nem elegendők a szokványos megközelítések. A sikerhez részletes stratégia, megfelelő struktúra és a felhasználói igények alapos megértése szükséges.

Tervezési módszereim megismeréséért kérd részletes kiajánlómat.

Mikor ajánlom?

Számodra nyújt segítséget, ha

  • még nem rendelkezel weboldallal vagy applikációval, de tudod, hogy a sikerhez professzionális online megjelenés szükséges.
  • már van digitális terméked, de nem éri el a várt eredményeket, és szeretnéd újra terveztetni.
  • vágyad a prémium szintű online megjelenés
  • szeretnéd, hogy a weboldalad vagy applikációd mögött átgondolt stratégia is húzódjon

Maradt még kérdésed?

Gyakori kérdések

Szükséges előleget fizetnem?

Igen. Minden esetben az egyeztetéseket követően a projekt díjának 50%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó összeg kifizetésére pedig a projekt méretétől függően egy vagy két részletben kerül sor, az egyes tervezési szakaszok lezárásakor.

Mennyi idő alatt készülnek el a tervek?

A design tervek elkészítését egy több lépcsős folyamat előzi meg, amelynek egy nagy szelete a kutatási munka. Attól függően, hogy milyen típusú, mennyire összetett digitális termékről van szó, a tervezési idő 3 és 8 hét között változhat. Nagyobb projektek (pl.: banki applikáció) esetében több hónap. Továbbá, ha kérdőív vagy felhasználói interjúk szükségesek, úgy a projekthez szükséges idő is növekszik.

Azonnal tudod kezdeni a munkát?

Ez függ a projekt összetettségétől is, azonban általánosságban elmondható, hogy 1-2 hónap múlvára szoktam tudni az új projekteket beütemezni.

Nekem, mint ügyfél is van teendőm a folyamat során?

Természetesen van! A Te feladatod, hogy biztosítsd a szöveges és képi tartalmakat (szakembert természetesen tudok ajánlani). Emellett fontos szereped van abban, hogy folyamatos visszajelzéseket adj az egyes fázisok során, hogy minél hatékonyabban haladhassunk.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Nem. Az ajánlat semmilyen módon nem kötelez téged. : )

Fejlesztést is vállalsz?

A fejlesztésben én nem tudok számodra segítséget nyújtani, de szakembereket tudok számodra ajánlani. Fordulj hozzám bizalommal. :)

Hogyan zajlik a kommunikáció a projekt során?

A projekt során több egyeztető meetingre is sor kerül Teams vagy Google Meets segítségével. Emellett az ügyfeleimmel egy a Notion-ben kialakított “ügyfél portál” segítségével kommunikálok, aminek többek között része egy a projektet összegző Design Brief, a meetingeket összefoglaló jegyzetek, az ütemterv, a projektben részvevők listája és egy közös “To Do” lista.

Hogyan garantálod, hogy a design megfeleljen a felhasználói igényeknek?

A design kialakítását egy mélyreható kutatás előzi meg, amely során megismerem a célközönséged igényeit, motivációit, félelmeit, céljait. Ezeket az információkat felhasználói interjúkkal, kérdőívekkel, a statisztikai adatok és a piac elemzésével valamint egyéb módszerekkel gyűjtöm össze. Ez az alapos kutatás teszi lehetővé, hogy a célközönséged számára ideális felületet tervezzem meg.

Előfordulhat csúszás a munka során?

Minden esetben törekszem rá, hogy az eredetileg meghatározott ütemtervet tartsuk. Azonban tapasztalataim szerint a visszajelzések elmaradása, a tartalom hiányos megküldése vagy az extra módosítási körök miatt történhetnek csúszások, amiről minden esetben időben kommunikálok.

Milyen dokumentumok és fájlok kerülnek átadásra?

Az átadás során a Figma programban előkészített design terveket és prototípust adom át a fejlesztők számára, valamint a tervekhez tartozó UI kitet / design system-et. Emellett, amennyiben szükséges összefoglalom a fejlesztők számára a fontos észrevételeket, amelyeket fejlesztés során fontos figyelembe venni.

Ingyenes UX tippek vállalkozásoknak?!

Vágysz arra, hogy vállalkozásod digitális termékei kiemelkedően sikeresek legyenek? Légy egy támogató közösség tagja és ismerd meg a UX/UI designban rejlő végtelen lehetőségeket!

©2023 - Viandt-Oláh Evelyn EV - inBalance Webdesign - Minden jog fenntartva!