Prémium UX/UI design - inBalance Webdesign

Prémium UX/UI design

Részletes és mélyreható kutatást és perszonalizálást követően megtervezem az üzleti célokat és a felhasználói igényeket együttesen szolgáló, bevételt generáló felületet.

Mikor ajánlom?

Számodra nyújt segítséget, ha

  • Ha még nem rendelkezel weboldallal vagy applikációval és tudod, hogy a sikerhez átgondolt és profi online megjelenésre lesz szükséged.
  • Már rendelkezel valamilyen digitális termékkel, de nem hozza a kívánt eredményeket, és szeretnéd újra terveztetni.
  • Ha vágyad a prémium szintű online megjelenés és készen állsz ezt a magas minőségű munkát megfizetni.
  • Tudod, hogyan kerülnek elkészítésre a tartalmaid (szöveges és képi).

Maradt még kérdésed?

Gyakori kérdések

Szükséges előleget fizetnem?

Igen. Minden esetben az egyeztetéseket követően a projekt díjának 50%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó összeg kifizetésére pedig a projekt méretétől függően egy vagy két részletben kerül sor, az egyes tervezési szakaszok lezárásakor.

Milyen gyorsan készül el a design?

A projekt méretétől és összetettségétől - tehát a megtervezendő nézetek, felületek számától is - függ, hogy mennyi idő alatt tudom a terveket elkészíteni. Az erre vonatkozó információkat az ajánlatomban - amit egy előzetes egyeztetést követően küldök ki - mindig feltüntetem.

Azonnal tudod kezdeni a munkát?

Ez függ a projekt összetettségétől is, azonban általánosságban elmondható, hogy 1-2 hónap múlvára szoktam tudni az új projekteket beütemezni.

Nekem, mint ügyfél is van teendőm a folyamat során?

Természetesen van! A Te feladatod, hogy biztosítsd a szöveges és képi tartalmakat (szakembert természetesen tudok ajánlani). Emellett fontos szereped van abban, hogy folyamatos visszajelzéseket adj az egyes fázisok során, hogy minél hatékonyabban haladhassunk.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Nem. Az ajánlat semmilyen módon nem kötelez téged. : )

Fejlesztést is vállalsz?

A fejlesztésben én nem tudok számodra segítséget nyújtani, de szakembereket tudok számodra ajánlani. Fordulj hozzám bizalommal. :)

Előfordulhat csúszás a munka során?

Minden esetben törekszem rá, hogy az eredetileg meghatározott ütemtervet tartsuk. Azonban tapasztalataim szerint a visszajelzések elmaradása, a tartalom hiányos megküldése vagy az extra módosítási körök miatt történhetnek csúszások, amiről minden esetben időben kommunikálok.

Milyen dokumentumok és fájlok kerülnek átadásra?

Az átadás során a Figma programban előkészített design terveket és prototípust adom át a fejlesztők számára, valamint a tervekhez tartozó UI kitet / design system-et. Emellett, amennyiben szükséges összefoglalom a fejlesztők számára a fontos észrevételeket, amelyeket fejlesztés során fontos figyelembe venni.

Ingyenes UX tippek vállalkozásoknak?!

Vágysz arra, hogy vállalkozásod digitális termékei kiemelkedően sikeresek legyenek? Légy egy támogató közösség tagja és ismerd meg a UX/UI designban rejlő végtelen lehetőségeket!

©2023 - Viandt-Oláh Evelyn EV - inBalance Webdesign - Minden jog fenntartva!