Logó- és arculattervezés

Tudtad? Már azelőtt megítélik a terméked vagy szolgáltatásod, hogy kipróbálták volna. Ezt többek között a weboldalad, a logód és az arculati elemeid alapján fogják megtenni. Profizmus? Megbíthatóság? Segítek neked, hogy az első benyomás egyezzen azzal, amit a vállalkozásod képvisel.

Mit adok én neked?

  • Hazai és külföldi versenytársak elemzése: mi az ami működik, mi az ami elcsépelt és ami kerülendő.
  • Moodboard (hangulattábla), aminek a segítségével meghatározzuk az arculat stílusát és üzenetét.>
  • Egyedi logóterv brandingboardon tálalva, látványtervekkel.
  • 2 választható extra (névjegykártya, szórólap, menü vagy egyéb nyomtatott anyag) tervezése

Mit kell ehhez tenned?

Írj nekem egy e-mail, amiben...

  • röviden bemutatod a vállalkozásodat.
  • megosztod velem, hogy mi a célod az arculattal.
  • összefoglalod, kik a célközönséged és kiknek értékesítesz.
  • leírod, hogy mik az elképzeléseid és az igényeid.

Árak

 

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges előleget fizetnem?
Igen. A kérdőív kitöltését és az egyeztetést követően, amikor tisztáztuk, hogy mire van szükséged és hogyan tudjuk elkezdeni a közös munkát, kiállítom a számlát a projekt teljes díjjának 40%-áról.A fennmaradó 60%-ot az átadást megelőzően kell majd kifizetned.
Mi az a moodboard?
A moodboard vagy hangulattábla tulajdonképpen egy montázs, ami főleg képekből és színekből áll. A célja az, hogy ezen keresztül egyeztethessünk, a stílusról és a logóban valamint az arculatban megjelenő színekről. Itt még van lehetőség más irányba mozdulni és más színvilág mellett dönteni, hiszen maga a logó tervezése még nem kezdődött meg.
Mi az a branding board?
A branding board tartalmazza a logót, ha van, akkor a logó egyes variációit, az arculatszíneit valamint a logóban alkalmazott betűtípusokat. Segít, hogy később is következetesentudjuk alkalmazni az arculatot és bármilyen további grafikai munka esetében tökéleteskiindulási alapot biztosít.
Vektorizálásban is tudsz segíteni?
Természetesen igen. Amennyiben a logód nem vektorgrafikai programmal készült, úgy a megküldött PNG vagy JPEG kép alapján vektorizálom. Ehhez mindenképpen szükségesek számomra az alkalmazott színkódok és betűtípusok. Írj nekem e-mailt és egyeztessünk!