Logó- és arculattervezés

A munkám során kiemelkedő figyelmet fordítok a tudatos tervezésre.
Minden projektem perszonalizálással, a kutatással kezdődik. A folyamat során végig figyelek a felhasználói igényekre, a vállalkozás céljaira és az ügyfelem igényeire.

Hogyan dolgozom?

Miért bízhatsz meg bennem?

  • Időt fordítok arra már az első perctől kezdődően, hogy megismerjem a vállalkozásod és megértsem, hogyan tudom a legjobban segíteni azt.
  • Alapos tervezésem célja, hogy a végeredmény megfelelően képvielje a vállalkozásod, akár offline, akár online felületeken.
  • Moodboardok, styleboardok, perszónák, előzik meg a tervezést, így biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod érdekeit tartom szemelőtt.
  • Több körben és részletesen egyeztetek veled, és az átadást követően sem tűnök el.

Ezeken a lépésenek haladunk végig

Így dolgozom

Maradt még kérdésed?

Gyakori kérdések

Szükséges előleget fizetnem?

Igen. Minden esetben az egyeztetéseket követően a projekt díjának 40%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó 60% kifizetésére pedig az átadást megelőzően kerül sor.

Azonnal tudod kezdeni a munkát?

Ez függ a projekt összetettségétől is. A kisebb munkákat akár 1-2 héten belül is el tudom kezdeni, míg weboldalak, webshopok és applikációk esetében előfordulhat, hogy 1-2 hónap múlva tudom elkezdeni. Éppen ezért érdemes már korán egyeztetnünk, hogy a weboldalad időben elkészülhessen.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Nem. Az ajánlat semmilyen módon nem kötelez téged. : )

©2022 - Oláh Evelyn EV - inBalance Webdesign - Minden jog fenntartva!