Applikáció tervezés

A munkám során kiemelkedő figyelmet fordítok a tudatos tervezésre.
Minden projektem perszonalizálással, a kutatással kezdődik. A folyamat során végig figyelek a felhasználói igényekre, a vállalkozás céljaira és az ügyfelem igényeire.

Hogyan dolgozom?

Miért bízhatsz meg bennem?

  • Időt fordítok arra már az első perctől kezdődően, hogy megismerjem a vállalkozásod és megértsem, hogyan tudom a legjobban segíteni azt.
  • Nem csak a te igényeidet, hanem a leendő felhasználóid vagyis a célközönséged igényeit is figyelembe veszem, hogy ne csak számodra, de számukra is emlékezetes és hasznos legyen a kialakított applikáció.
  • Alapos tervezésem célja, hogy a végeredmény számodra közvetve vagy közvetlenül bevételt generáljon.
  • Moodboardok, styleboardok, perszónák, drótvázak és designtervek előzik meg a fejlesztést, tehát valóban átgondolt designt és szerkezetet kapsz, aminek minden részlete támogatja a vállalkozásod.
  • Több körben és részletesen egyeztetek veled, és az átadást követően sem tűnök el.

Maradt még kérdésed?

Gyakori kérdések

Szükséges előleget fizetnem?

Igen. Minden esetben az egyeztetéseket követően a projekt díjának 40%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó 60% kifizetésére pedig az átadást megelőzően kerül sor.

Azonnal tudod kezdeni a munkát?

Ez függ a projekt összetettségétől is. A kisebb munkákat akár 1-2 héten belül is el tudom kezdeni, míg weboldalak, webshopok és applikációk esetében előfordulhat, hogy 1-2 hónap múlva tudom elkezdeni. Éppen ezért érdemes már korán egyeztetnünk, hogy a weboldalad időben elkészülhessen.

Nekem, mint ügyfél is van teendőm a folyamat során?

Természetesen van. : ) A Te feladatod, hogy biztosítsd a szöveges és képi tartalmakat (szakembert természetesen tudok ajánlani), valamint fontos, hogy folyamatos visszajelzéseket adj, hogy minél hatékonyabban tudjunk haladni.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Nem. Az ajánlat semmilyen módon nem kötelez téged. : )

Tudsz segíteni a struktúra átgondolásában?

Amennyiben a fő célok és funkciók ismertek igen. Tudok javasatokat tenni, hogy milyen nézetekre és milyen kiegészítő funkciókra lehet szükség, valamint, akár az applikáció működésével kapcsoaltban is (regisztrációs folyamat, előfizetés kezelése, vásárlási folyamat... stb.) tudok tanácsokat adni.

©2022 - Oláh Evelyn EV - inBalance Webdesign - Minden jog fenntartva!