Viandt-Oláh Evelyn - inBalance Webdesign

Viandt-Oláh Evelyn

Felülettervező, UX/UI Designer

2016-ban élelmiszermérnökkén szereztem meg a diplomámat és ezt követően a szakmában dolgoztam több mint 3 évet. Ez idő alatt folyamatosan hajtott az alkotni vágyás is, így 2019-ben elvégeztem egy webdesigner kurzust. A tanulási folyamat alatt rájöttem, hogy ez a szakma tökéletesen ötvözni azokat a dolgokat, amiket a leginkább szeretek: a kreativitást és a probléma megoldást. Még 2021-ben elindítottam a saját vállalkozásomat, először részmunkaidőben, majd az év végére fő állású vállalkozóvá váltam. Azóta több, mint 40 sikeres projekt van mögöttem.

Az elmúlt évek során folyamatosan képeztem magamat és egyre jobban belemélyedtem a UX világába, ami kezdetben csak átszőtte a munkafolyamataimat, mára pedig már teljesen ennek a területnek élek. Hiszem, hogy a vállalkozások digitális termékeinek sikere az alapos és tudatos tervezésen múlik, ahol a tartalom és a megjelenés kölcsönösen támogatják egymást.

FUN FACTS

Szeretek Assasin’s Creed-del játszani, The Witcher könyveket olvasni, időt szánni önmagam fejlesztésére, időt tölteni a családommal és társasjátékokkal játszani.

Milyen velem dolgozni?

Ügyfeleim véleménye

Ingyenes UX tippek vállalkozásoknak?!

Vágysz arra, hogy vállalkozásod digitális termékei kiemelkedően sikeresek legyenek? Légy egy támogató közösség tagja és ismerd meg a UX/UI designban rejlő végtelen lehetőségeket!

©2023 - Viandt-Oláh Evelyn EV - inBalance Webdesign - Minden jog fenntartva!